Webdesign en digitale marketing - Pretinn Jump | Over Pretinn
30349
page-template-default,page,page-id-30349,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Over Pretinn

Wie we zijn

Wij zijn een klein, creatief en gemotiveerd team. Ons doel is om mensen te helpen bij het ontwikkelen van een online aanwezigheid.

We hebben ervaring met webdevelopment, webhosting, grafisch ontwerp, branding en online marketing.

We zijn gevestigd in Amsterdam, maar we werken met mensen van over de hele wereld.

Wat we doen

Wij ontwerpen websites en webhosting, maken Grafisch ontwerp, Branding en online marketing. Wij helpen u met het maken van een website, webhosting, het maken van een logo, online marketing en alles daartussenin. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, wij regelen het allemaal voor u.

Onze aanpak

Als je kiest voor Dev-c.nl, kies je voor een partner die:

– Eerlijk is: wij zullen je nooit iets aansmeren wat je niet nodig hebt

– Betrokken is: wij zitten niet achter een computer, maar staan graag voor je klaar

– Professioneel is: wij hebben ruime ervaring in Web development, webhosting, Grafisch ontwerp, Branding en online marketing

– Kwaliteit levert: wij gaan voor een product waar jij 100% tevreden mee bent

 

Kortom: Dev-c.nl is de beste keuze als het gaat om Web development, webhosting, Grafisch ontwerp, Branding en online marketing!

Ons team

Ons team bestaat uit ervaren ontwikkelaars, ontwerpers, marketeers en support medewerkers. Wij werken dag en nacht aan het perfecte resultaat voor onze klanten. Wij streven naar een open en eerlijke communicatie met onze klanten.